Wist je dat vroeger de stationwagen letterlijk werd gebruikt als vervoersmiddel voor het station? De stationwagen was namelijk zo groot, dat alle bagage van de treinpassagiers in deze auto paste. Nog steeds zijn stationwagens razend populair, en dan met name in het werkveld. Hieronder zetten wij de stationwagens op een rij die veel worden gebruikt door ondernemers.

1. Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is een toppertje onder de stationwagens. Deze auto staat voor klasse en tegelijkertijd heeft de auto een sportief uiterlijk. Bovendien mag je de kwaliteit verwachten die je bij Volkswagen gewend bent. Wil jij ook als ondernemer shinen in deze auto? De VW Passat lease je vanaf 147 euro per maand. Wanneer je eenmaal aan het rijden bent in deze auto zal je genieten van het optimale comfort.

2. Volvo V90

Als je op zoek bent naar een auto met een enorme laadruimte, dan is de Volvo V90 perfect. Deze heeft maar liefst een laadruimte van 560 liter. Daar kun je behoorlijk wat spullen in kwijt. Deze Volvo is ook perfect als gezinswagen, wanneer je de auto natuurlijk naast zakelijke doeleinden ook voor privéritten gebruikt. Gelukkig heb je met een financial lease-contract niet te maken met een beperkt aantal kilometers dat je in een jaar mag rijden.

3. BMW 3-serie Touring

Een ultieme rijervaring wordt gegarandeerd met de BMW 3-serie Touring. Ook wanneer je lange ritten moet afleggen zal je geen zere spieren krijgen in deze auto. Bovendien zal je rijden in een sportieve auto. Oh ja, wanneer je voor je werk veel spullen moet vervoeren is deze wagen ook geschikt: de kofferruimte is 500 liter en met de achterbanken naar voren geklapt creëer je zo 1500 liter kofferruimte. Deze geliefde 3-serie lease je al binnen een paar seconden zodat je meteen de weg op kunt.

4. Skoda Octavia Combi

De Skoda Octavia Combi krijgt een terechte plek in deze lijst. Hij wordt namelijk massaal gekocht en geleaset door ondernemers. En dat is ook niet voor niets, want deze auto is zowel stijlvol als sportief ontwikkeld. Dat maakt het een perfecte auto voor in het werkveld. Deze auto is overigens niet alleen populair bij ondernemers, maar ook bij gezinnen. Deze auto biedt genoeg ruimte voor iedereen en met als klap op de vuurpijl is het ook nog eens een superzuinige auto.

5. Volkswagen Golf Variant

Wie wil genieten van de betrouwbaarheid van Volkswagen, dan is de Volkswagen Golf Variant een goede keuze. De Volkswagen Golf Variant is een goed voorbeeld van een auto met een juiste prijs-kwaliteitverhouding. De Golf Variant is een stukje voordeliger dan de Passat, maar staat alsnog bekend om een auto met hoge kwaliteit. Bovendien zijn ondernemers dolenthousiast over deze auto. Dit is met name te danken aan de enorme kofferruimte van wel zeshonderd liter. 


administrator