Zo nu en dan een festival meepakken is erg leuk. Gezellig met vrienden dansen op de muziek van jouw favo dj: wat wil je nog meer? Shinen in een goede outfit natuurlijk! Met de onderstaande tips weet jij de show te stelen in een goede festivallook.

Stem af op het weer

In Nederland kunnen we geen peil trekken op het weer. De ene keer is het bloedheet, terwijl de andere dag de regen met bakken uit de hemel valt. Gelukkig zijn er talloze looks die jij op een festival kunt dragen voor welke weersomstandigheid dan ook. Check dus van tevoren wat de weersvoorspellingen zijn en stem je kleding daaropaf. Wanneer het gaat regenen is het bijvoorbeeld niet zo’n gek idee om een Versace jasje mee te nemen.  

Doe comfortabele schoenen aan

Je moet natuurlijk de hele dag lopen – en niet te vergeten – dansen. Het is daarom prettig voor jouzelf om fijne schoenen te dragen waar je niet gauw zere voeten in krijgt. Laat daarom de hakken thuis en kies voor stoere laarsjes of fijne Manfield sneakers. Toch is dit niet het enige wat belangrijk is. Jouw schoenen moeten passen bij de outfit die je draagt. Schoenen maken namelijk jouw outfit af.

Kies voor opvallende accessoires

Accessoires mogen niet ontbreken als je een festival bezoekt. Zo is een zonnebril een echte musthave, vooral als de zon schijnt. Hiermee bescherm jij je ogen, want je staat immers wel de hele dag in de felle zon. Ook is een kleine Prada tas ideaal voor een festivaldagje. Hiermee kun jij de kleinste dingen opbergen, zoals jouw telefoon, portemonnee en lippenstift. Last but not least kun je jouw outfit afmaken met de juiste sieraden. Bij sieraden geldt dat niets te gek is. Haal jouw sieradenbox dus tevoorschijn en leef je uit!

Ook dit mag je niet vergeten

Het is belangrijk om niet te veel spullen mee te nemen als je een festival op de planning hebt staan. De meeste festivals hebben dan wel kluisjes, maar deze zijn vaak erg klein. Neem dus niet jouw hele kledingkast mee maar denk goed na wat je aan wil trekken. Wellicht is het dragen van laagjes een goede tip als je niet weet wat het weer zal doen. Oh ja, wanneer de zon schijnt mag je ook zeker de zonnebrandcrème niet vergeten. Op een festival beweeg je veel en met een zomers temperatuurtje kun je hierdoor snel verbranden.


administrator